Termékek Menü
06-70-573-9848
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog

Blog

2020. 10. 19. 09:55:29

hegesztő védőfelszerelésEgyes szakembereknek komoly gondot jelenthet hegesztő védőfelszerelésük beszerzése. A lakóhelyükön nem igazán találnak olyan kereskedést, ahonnan be tudnák szerezni a munkavégzésükhöz szükséges fontos eszközöket. A megfelelő ruházat, védőszemüvegek, kesztyűk nélkül rendkívül kockázatos dolgozni, ezért mindenképp meg kell találni az ideális beszerzőhelyet. Amennyiben Ön is hasonló helyzetben van, ne essen kétségbe, mert online áruházunkból könnyedén megrendelheti hegesztő munkavédelmi felszerelését!

 

 

 

2020. 09. 04. 09:35:07

Proxxon szerszámokVitathatatlan, hogy manapság óriási a kínálat a szerszámokból a különböző kereskedésekben, áruházakban. Egyes szakemberek nem bízzák a véletlenre a vásárlást: mindenképp megbízható, professzionális eszközöket szeretnének találni, hiszen ezekkel nem jelenthet kihívást a minőségi munkavégzés. Amennyiben Ön is színvonalas, megbízható termékeket vásárolna, és gyors ajánlásra lenne szüksége ezzel kapcsolatban, ismerkedjen meg a Proxxon szerszámokat!

 

2020. 08. 12. 11:09:45

TIG hegesztőkA hegesztéssel kapcsolatban sok szakembernek fontos, hogy tiszta, valóban igényes varratok szülessenek, például egy javítási munkánál vagy gyártáskor. Szerencsére nem jelent problémát ehhez alkalmazkodni, ugyanis léteznek már olyan készülékek, amikkel elkerülhetők a hegesztési hibák, előnytelen kivitelezések. Amennyiben az Ön munkakörében is fontosak a szép és tiszta varratok, válassza a munkájához a TIG hegesztőt!

 

 

 

2020. 06. 29. 13:59:23

hegesztőpajzshegesztőpajzs azon munkavédelmi eszközök sorába tartozik, ami az arcunkat és a szemeinket. Mint minden munka esetében, a hegesztés során is fontos a biztonság, így érdemes nagy hangsúlyt fektetni a megfelelő hegesztőpajzs kiválasztására. Többféle típus is létezik, melyek webáruházunkban is beszerezhetőek.

 

 

 

 

 

2020. 05. 20. 09:30:00

hegesztéstechnikaLegyen szó gyártásról vagy javításról, esetükben gyakran van szükség hegesztésre. Ahhoz, hogy a szakemberek a maximumot nyújthassák a hegesztéstechnikával kapcsolatos feladatok elvégzésekor, és olyan termékek szülessenek, amivel az ügyfelek is elégedettek, a tudásuk mellett megfelelő szerszámokra, eszközökre is szükség van. Elavult berendezésekkel a hegesztőknek komoly kihívást jelent hibátlanul dolgozniuk, ráadásul ez gyakran még a balesetveszélyes helyzeteket is eredményezhet. Amennyiben Ön is szeretné a maximumot nyújtani a hegesztéstechnikában, válasszon megbízható eszközöket munkájához webáruházunkból!