Termékek Menü
06-70-573-9848
Esab Rebel 215 IC professzionális hegesztőgép Katt rá a felnagyításhoz

Esab Rebel 215 IC professzionális hegesztőgép

Ár:
690.000 Ft
570.000 Ft (448.819 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 120.000 Ft
Az akció időtartama:
2018. 10. 14. - 2018. 10. 31.
Gyártó: Esab
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A ESAB Rebel™ hegesztőgépcsalád mindazt a rugalmasságot biztosítja, amivel akár 120/230 V hálózatról választhat valamennyi innovatív hegesztőtechnikát. A professzionális hegesztők inspirált kialakítás által a Rebel egy áttörést jelentő, teljes hegesztési csomagot biztosít, amivel bármi–lágyacél, alumínium, rozsdamentes acél–hegeszthető, és bárhová elvihető.

 A Rebel EMP 215ic MIG/MMA/Lift TIG igazi többfunkciós gép: jellemzői a legjobb MIG, tömör vagy porbeles huzalos ívhegesztés, elektróda típus választási lehetőség, továbbá a Lift TIG hegesztési lehetőség is.  Az egyedülálló sMIG ("smart MIG") funkció a stabil ív és jobb, reprodukálható varratok biztosítása érdekében folyamatosan betanulja a kezelő hegesztési technikáját. Ezáltal növeli a tapasztalt hegesztők termelékenységét, és csökkenti a kezdő hegesztők képzési idejét.  Egy innovatív nagy TFT kijelzőn felhasználói felülettel rendelkezik, mely még bizonyos távolságról is könnyű áttekintést biztosít a hegesztési paraméterek és a beállítások között. Exkluzív, több nyelven is elérhető szolgáltatásokkal is rendelkezik a kijelző: külön megrendelésre felhasználói útmutató, pótalkatrész lista jeleníthető meg.  3 év teljes körű garanciát biztosítunk minderre: egyedülálló, ötfogantyús váz, ipari kialakítás, és egy egy darabból készült acélszerkezet, könnyű és egyszerűen mozgatható egységben.  A Rebel EMP 215ic hegesztésre készen érkezik. Kiegészítőként adunk hozzá EURO csatlakozóval ellátott, professzionális ESAB MXL 200 MIG pisztolyt, elektróda- és kábelkészletet, 4,5 m-es gyorscsatlakozós gáztömlőt 200 mm-es tekercsen, OK Aristorod 12.50 0,8 mm-es huzallal, áramátadóval és 0,6 – 1,0 mm-es huzal előtológörgőkkel. 

Felhasználási területek  Lemezmegmunkálás  Javítás és karbantartás  Gépkocsi karosszériák  Autóipar  Gépipari beszállítók  Építőipar  Mezőgazdasági gépek  Fűtő, szellőztető és légkondicionáló berendezések  Szakiskolák