Lincoln ASPECT® 300

Lincoln Electric
2.439.670 Ft (1.921.000 Ft + ÁFA)
Menny.:db
2.439.670 Ft (1.921.000 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Az új TIG AC/DC aspektus!

Az ASPECT® 300 egy ipari AC/DC TIG hegesztőgép, melyet a legkorszerűbb inverter technológia segítségével terveztek és gyártottak. Ezt a gépet a legveszélyesebb környezetben, nagy kimeneti teljesítménnyel történő használatra tervezték és gyártják: 300 A 35% bekapcsolási idő mellett TIG AC és TIG DC alkalmazásoknál egyaránt. A vezérlő az inverteres AC/DC TIG hegesztőgépektől elvárható összes funkciót biztosítja, amihez felhasználóbarát előoldali panel elrendezés társul, ami minden eddiginél egyszerűbbé teszi az összetett TIG paraméterek beállítását!

A csúcskategóriájú funkciók, pl. a 2 A minimum áramerősség, a többféle AC üzemmód kiválasztás (beleértve négyféle hullámformát), az optimalizált TIG ívkezdés a beállítható elektróda típussal és HF polaritással, megfelelő választássá teszik a berendezést bármilyen alkalmazáshoz. A COOL ARC® 46 vízhűtő hozzáadásával egyszerűen vízhűtésűvé alakítható. A berendezés mozgatásának megkönnyítéséhez robusztus, stabil és jól felszerelt kocsi rendelhető.

Jellemzők:
- Fejlett inverter technológia a kiváló TIG teljesítményért.
- Kiváló hegesztési tulajdonságok a TIG DC, TIG AC és bevont elektródás hegesztési eljárásoknál.
- Állítható tisztítás és beolvadás a tökéletes alumínium hegesztéshez.
- Változtatható AC frekvencia (40-400 Hz) a hegesztési sebesség és a beolvadás szabályozásához.
- A teljes funkcionalitású, felhasználóbarát kezelőpanel elrendezés a diagramokkal és a numerikus kijelzővel egyszerűvé teszi az összes hegesztési paraméter beállítását.
- Masszív kialakítás: Az elektromos védelem (IP23), a tokozott PC kártyák és az optimális légáramlás csökkentik a szennyeződések bejutását, hogy a legnehezebb környezeti feltételek mellett is hosszabb legyen a berendezés élettartama.
- A PFC (Teljesítménytényező-korrekció) előnyei: 30%-kal nagyobb kimeneti áram ugyanakkora bemeneti áram mellett, alkalmas a 230-400V (+15%-10%), háromfázisú áramhoz, alacsony áramfogyasztás, energia megtakarítás, alacsony felharmonikus áram és a hegesztési eljárás során keletkezett teljes CO₂ kibocsátás csökkentése.
- Vízhűtők és kocsik rendelhetők.