Lincoln Invertec® 160SX

Lincoln Electric
504.000 Ft (396.850 Ft + ÁFA)
Menny.:db
504.000 Ft (396.850 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Professzionális teljesítmény Ipari innováció

Az Invertec® 160SX a teljesítményre született: egyrészt masszív és robusztus, másrészt hordozható. Kis tömegű és könnyen kezelhető az alkalmazások széles körében, ideális a professzionális ipari karbantartási munkákhoz és a kisebb ipari projektekhez, mind terepen, mind a műhelyekben. A Teljesítménytényező-korrekció (PFC) funkcióval rendelkező Invertec® 160SX csaknem 30%-kal nagyobb kimeneti teljesítményt nyújt ugyanakkora bemeneti áram mellett. A PFC akár 50%-kal csökkenti az áram elszivárgását a bemeneti kábeleknél. Megfelel a legújabb EN 61000-3-12 európai szabványnak.

Jellemzők:
- Nagyobb teljesítmény – az ugyanakkora bemeneti áram mellett 30%-kal nagyobb kimenet áram akár a 4,0 mm-es elektródával való hegesztés t is lehető teszi a 16A bemeneti áramról.
- Bárhova elvihető – Könnyű, egyszerűen kezelhető, akár 100 m-es áram hosszabbító kábelről is működtethető és generátorról is használható.
- Robusztus kialakítás, ipari célú használat – Az elektromos védelem (IP23), a tokozott PC kártyák és az optimális légáramlás csökkentik a szennyeződések bejutását, hogy a legnehezebb környezeti feltételek mellett is hosszabb legyen a berendezés élettartama.
- Kiváló hegesztési élmény – Jó ívgyújtás sima és stabil ívvel, lágy és kemény ívű hegesztési mód, Automatikus íverő-szabályozás az optimális hegesztési mód kiválasztásához minden elektróda típushoz.
- Cellulózos képesség – Egyetlen elektródával sem lehet túl nehéz a hegesztés. Alkalmas a kis átmérőjű csövek hegesztéséhez.
- Kibővített bemeneti feszültség tartomány – Az intelligens kapcsolású tápegység (115V/230V).
- Zöld hegesztési kezdeményezés – A PFC alacsony áramfogyasztást, energia megtakarítást, alacsony felharmonikus áramot és a hegesztési eljárás során keletkező teljes CO₂ kibocsátás csökkentését biztosítja.