Lincoln Invertec® 170S

Lincoln Electric
293.000 Ft (230.709 Ft + ÁFA)
Menny.:db
293.000 Ft (230.709 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Kicsi, nagyteljesítményű és robusztus

Az Invertec® 135S, 150S és 170S olyan gépeket kínál, amelyeket az elvégzendő feladatot szem előtt tartva gyártottak. Ezek a bevont elektródás hegesztőgépek különféle célra és munkakörnyezetben alkalmazhatók, és garantálják, hogy lesz olyan gép, amely eleget tesz az igényeknek. A tervezésnél az volt az elsődleges cél, hogy kiváló hegesztési és ívkezdési tulajdonságokat biztosítsunk egy robusztus és megbízható csomagban. Minden egyes berendezés egyedi funkciókkal és képességekkel van ellátva, az alkalmazásnak megfelelő tökéletes hegesztés garantálása érdekében. A hegesztőgépeknek masszívnak kell lenniük.

A Lincoln Electric-nél tudjuk, hogy a korszerű berendezéseknek a mostoha környezeti feltételek kezelésére is képesnek kell lenniük. Ezért ezt a szériát robusztus fémházba építettük be, nagy gumisarkokkal és nyomógombos vezérléssel láttuk el a védelem növelése érdekében. A masszív és robusztus, mégis hordozható Invertec® 135S, 150S és 170S gépek kis tömegűek, és könnyen kezelhetők minden helyzetben.

Jellemzők:
- Robusztus kialakítás: az egyedi gumisarkaknak és a fémháznak köszönhetően a mostoha környezeti feltételeket is kibírja.
- Kiváló ívminőség: a Lincoln csúcstechnológiája és know-how-ha mindig garancia az optimális teljesítményre.
- Power Surplus: többletteljesítmény a kiváló ívszabályozáshoz.
- Automatikus íverő-szabályozás (150S és 170S).
- Beépített „Hot Start” funkció az alacsonyabb fröcskölés melletti stabil ív érdekében (150S és 170S).
- Hosszú kábelek: akár 60 m-es primer áram hosszabbító kábelek, a 150S és 170S modellekhez.
- Emeléses TIG, kiváló ívgyújtással, volfrám szennyezés nélkül (150S és 170S).
- Hordozható, könnyű, kicsi és robusztus.