Termékek Menü
06-70-573-9848

Lincoln Invertec® 270SX

Ár:
726.000 Ft (571.654 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Professzionális hegesztőgép a nehéz körülményekhez

Az Invertec® 270SX és 400SX bevont elektródás és emeléses TIG hegesztőgépeket arra tervezték és gyártották, hogy a masszív ipari konstrukciót és a kiváló ívtulajdonságokat ötvözze. A gép mostoha környezeti feltételek között is jól használható a Lincoln alagút technológiájának köszönhetően, amely megvédi a nyomtatott áramköröket és az érzékeny alkatrészeket a szennyezett hűtőlevegőtől. A nagyméretű, gumi védősarkakkal ellátott robusztus fémház a terepen (generátorral) és a műhelyben történő használatra egyaránt alkalmassá teszi, ami maximális flexibilitást és tartósságot biztosít. A Lincoln laboratóriumaiban végzett intenzív és kiterjedt tesztelés garanciát jelent a hegesztőgépek minőségére.

Jellemzők:
- Robusztus, a nehéz környezeti körülményekre készült.
- Teljes funkcionalitású és felhasználóbarát kezelőpanel a digitális kijelzővel lehetővé teszi a hegesztőáram precíz beállítását.
- Lágy és kemény üzemmód: többféle hegesztési ív mód a különféle elektróda típusokhoz.
- Automatikus íverő-szabályozás: a lágy és kemény hegesztési módnál alap automatikusan változó íverő funkció akkor működik, amikor szükséges.
- Az állítható Hot Start és Íverő funkció lehetővé teszi a sima elektróda indítást/újraindítást, és megakadályozza, hogy az elektróda beleragadjon a hegesztőfürdőbe.
- „Emeléses TIG”, volfrám szennyezés nélkül.
- A maximális 270 A és 400 A kimenő áram akár az 5,0 mm-es (270SX) és 6,3 mm-es (400SX) elektróda használatát is lehetővé teszi.