Lincoln Invertec® 400TPX

Lincoln Electric
1.370.000 Ft (1.078.740 Ft + ÁFA)
Menny.:db
1.370.000 Ft (1.078.740 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Ipari TIG hegesztőgépek, nehéz körülményekhez

Az Invertec® 300 és 400TPX könnyű, de robusztus külső házzal készül, ami hordozhatóvá és a legveszélyesebb környezetekben való használatra is ideálissá teszi azokat. Ezek a gépek HF TIG ívgyújtás, emeléses TIG ívgyújtás, 2 vagy 4 ütem, változtatható lefutás és utánáramlás szabályozás, tartás funkcióval ellátott, előre beállítható digitális mérőműszer és beépített változtatható impulzus funkciókkal rendelkezik.‑# Az egyedi, előre beállítható ívkezdési üzemmód lehetővé teszi a kiváló HF ívkezdést bármilyen hegesztési feltételek mellett. Mindkét gép el van látva memóriahelyekkel, amelyek lehetővé teszik az egyéni hegesztési paraméterek és eljárások beállítását. A TIG hegesztési funkciók hosszú listáját a TIG ponthegesztési funkciók teszik teljessé. Egyik gép sem csak TIG hegesztésre van tervezve, hanem bevont elektródás hegesztőgépként is használhatók, különféle, népszerű bevont elektródákkal, a cellulózos elektródákat is beleértve A COOLARC® 21 (300TPX) vagy COOLARC® 46 (400TPX) vízhűtők hozzáadásával egyszerűen vízhűtésű berendezéssé alakíthatók. A berendezések mozgatásának megkönnyítéséhez robusztus, stabil és jól felszerelt kocsik rendelhetők.

Jellemzők:
- Fejlett inverter technológia a kiváló TIG teljesítményért.
- A teljes funkcionalitású, felhasználóbarát kezelőpanel elrendezés a diagramokkal és a numerikus kijelzővel egyszerűvé teszi az összes hegesztési paraméter beállítását.
- Masszív kialakítás: Az elektromos védelem (IP23), a tokozott PC kártyák és az optimális légáramlás csökkentik a szennyeződések bejutását, hogy a legnehezebb környezeti feltételek mellett is hosszabb legyen a berendezés élettartama.
- A HF és az emeléses TIG ívgyújtás eleget tesz minden követelménynek.
- Tökéletes TIG HF ívkezdés előre beállítható ívkezdési móddal.
- Teljes körű TIG paraméter beállítás: Változó frekvenciájú impulzus TIG, ami a hegesztő számára lehetővé teszi, hogy az alkalmazásnak megfelelően állítsa be az ív fókuszát, 10 memóriahely az egyéni hegesztési beállítások számára, és TIG ponthegesztés.
- Vízhűtők és kocsik rendelhetők hozzá