Lincoln Oerlikon Citowave 520 III 520 dupla pulse hegesztőgép

Lincoln Electric
3.111.500 Ft (2.450.000 Ft + ÁFA)
Menny.:db
3.111.500 Ft (2.450.000 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A hegesztő áramforrások harmadik generációját képviselő CITOWAVE III korszerű konstrukciójú, és teljesen az egyéni igényekhez igazítható. Az új generációs, háromfázisú MIG/MAG inverterek elsődleges célja az, hogy pénzt takarítsanak meg az energiafogyasztás terén a környezetvédelem érdekében. Ezek az áramforrások képesek ugyanolyan hegesztési paraméterek mellett ugyanazt a teljesítményt nyújtani, mint a korábbi szériák, csak 30%-kal kisebb az energiaigényük. A finomhangolást szolgáló további fejlett, új funkciók, az innovatív kommunikációs interfészek, a gyártás nyomon-követését szolgáló eszközök, valamint az intelligens konstrukció és a felhasználóbarát, színes kijelzők alapján elmondható, hogy a CITOWAVE III a MIG/MAG huzalok széles kínálatával együtt teljes körű megoldást nyújt a legkritikusabb ipari szegmensek számára: - Építőipar, infrastruktúra, hajógyártás és nehézipar, az acélhoz használható speciális programjainknak, a nagy leolvasztási teljesítményű szinergikus módoknak és a gyártás nyomon követését szolgáló SWAN szoftvernek köszönhetően. - Vasúti járművek, teherjárművek, könnyű hajók az alumíniumhegesztést szolgáló speciális, ívvel történő átviteli módok, különösen a Spray Modal mód segítségével. - Autóipar, a vékony lemezeknél tapasztalható jobb hegesztési viselkedés szempontjából. - Petrolkémiai és hőenergia, a Cr-Mo huzalok és a speciálisan az adott Hegesztési eljárás specifikációk (WPS) teljesítésére tervezett szinergikus módok ötvözési képességének köszönhetően. Tekintettel arra, hogy már 1909 óta jelen vagyunk a hegesztési iparban, a fő erősségünket a kutatás és fejlesztés (hozaganyagok és berendezések) terén szerzett tapasztalataink és a folyamatosan az ügyfelekkel dolgozó helyi képviselőink és mérnökeink szakértelmének ötvözése jelenti. A CITOWAVE III berendezéssel válassza a teljesítményt, és döntsön a környezetvédelmi felelősségvállalás mellett.

CITOWAVE III Áramforrás 420 520 Tápfeszültség 50/60 Hz 400 V (+20% / -20%) Max. primer áramfelvétel 25 A 28,5 A Teljesítménytényező max. áramerősségnél 0,96 0,93 Hatékonyság max. áramerősségnél 0,89 0,89 Bekapcsolási idő (40°C-on) 60% 420 A 500 A 100% 350 A 450 A Bekapcsolási idő (25°C-on) 100% 420 A 500 A MIG/MAG áramerősség tartomány 15 A - 420 A 15 A - 500 A Tömeg 34 kg 40 kg Méretek (HxSzxM) 738 x 273 x 521 mm

A CITOWAVE III nagyméretű, színes kijelzővel van felszerelve, amely nagyon egyszerű beállítást tesz lehetővé a hegesztési ciklus rendkívül pontos szabályozásával: 2T/4T, gáz előáramlás, Hot/Soft indítás, lefutás, kráterfeltöltés, visszaégés, huzal kinyúlás beállítás a megfelelő ívkezdés érdekében... Minden szabályozott, és ha valamiben nem lenne biztos, segít a beágyazott súgó funkció! Az Önt szolgáló technológia A melegítési és hűtési mód két hegesztési lépésének a hegfürdő hőmérséklet korlátozása érdekében történő szekvenciába állításával ez az eljárás tökéletes hegesztést biztosít nagyon kevés utómunkával és kisebb vetemedéssel. Összetett szekvencia mód - ASQ A HPS egy szóróíves átviteli típus alacsony energiabevitellel. Az elektronikus szabályozás elve lehetővé teszi az ív fókuszálását a kiváló beolvadás elérése érdekében, kiváló leolvasztás biztosítása mellett. Nagy beolvadási sebesség mód - HPS A Tiszta szabályozott fém íves átviteli mód lehetővé teszi a kis fröcsköléssel történő hegesztést, illetve a nem konstans hézagok hegesztését. Ez az eljárás kiváló jellemzőkkel rendelkezik ahhoz, hogy megőrizze a varratgyök kompaktságát a galvanizált acélnál. Tiszta szabályozott fém mód - PCM 6 A CITOWAVE III az eljárások teljes körét biztosítja minden alkalmazáshoz: Gyors rövidíves mód Impulzus mód Lágy csendes impulzus mód Spray Modal Nagy beolvadási sebesség mód Összetett szekvencia mód Tiszta szabályozott fém mód Alkalmazási területek Szénacél és rozsdamentes acél. Minden anyag. Minden anyag. Alumínium. Szénacél. Minden anyag. Acél. Fő erősség Gyöksor. Vékony anyagok. Rozsdamentes acél. Előkészítetlen alumínium. Töltősorok. Függőlegesen fel pozíció. Vékony anyagok Gyöksor, vékony anyagok, hézag feltöltés. Előnyök Megakadályozza, hogy a nagycseppes zóna megnövelje a Rövidíves mód működési zónáját. Nagy sebesség. Kevesebb vetemedés. Univerzálisan használható minden pozícióban. Nincs fröcskölés. Jobb nedvesítés, mint az Impulzusnál. 50%-kal kisebb ívzaj.