Lincoln Power Wave® S500

Lincoln Electric
5.592.000 Ft (4.403.150 Ft + ÁFA)
Menny.:db
5.592.000 Ft (4.403.150 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Impulzusos tökéletesség, Moduláris flexibilitás

A Power Wave S350 és S500 modellek a Lincoln Electric új moduláris koncepciójának részét képezik: arra tervezték őket, hogy rengeteg különféle beállítási konfigurációt kínáljanak, ezek a gépek egyszerűen, mégis precízen az egyedi hegesztési alkalmazásokhoz alakíthatók. Az új platformok mind Arclink útján kommunikálnak, ami lehetővé teszi az összes a Lincoln digitális előtoló problémamentes csatlakoztatását, a PF-4X modelltől a PF-84 modellig. Minden Power Waves® modell Ethernet csatlakozással egészül ki. A géphez e csatlakozás és az ingyenes szoftverrel használata útján lehet hozzáférni. A powerwavesoftware.com ingyen letölthető frissítések a szoftver legfrissebb változatát tartalmazzák, a hegesztési módokkal együtt.

Jellemzők:
- Kiváló ívhegesztési jellemzők impulzus, Pulse on-Pulse®, CV, bevont elektródás és TIG DC hegesztési módban.
- Különféle anyagok támogatása: Acél, rozsdamentes acél, alumínium, de magas nikkeltartalmú anyagok és CuSi is.
- RapidArc® és Rapid X™ funkció a nagyobb hegesztési sebességért és a kisebb hőbevitelért az acél és a rozsdamentes acél esetében.
- PowerMode® funkció, amely csökkenti a fröcskölést és javítja a megjelenést még az acélon és rozsdamentes acélon végzett alacsonyfeszültségű alkalmazások esetén is, de az alumínium esetében is nagyobb leolvasztást eredményez.
- S2F a kiváló minőségű alumínium hegesztéshez.
- Tisztító impulzus, amely tiszta huzalvéget biztosít, amely készen áll az újraindításra.
- Az STT modullal a gép STT/impulzus hegesztőgéppé alakítható át.
- A COOL ARC® 50 vízhűtővel kombinálva vízhűtésű modellé alakítható.