Termékek Menü
06-70-573-9848

Lincoln Powertec® 271C

Ár:
625.000 Ft (492.126 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A profik választása

A Powertec® 161C, 191C, 231C és 271C gépek egyaránt arra vannak tervezve, hogy olyan különféle kimenő hegesztőárammal rendelkező berendezéseket biztosítsanak, amelyek alkalmasak az egyfázisú hálózati tápáramról való működésre. A Powertec® széria a 161C modellel kezdődik, amely ideális a vékony fémlemezek hegesztéséhez, valamint a javítási és karbantartási munkákhoz. Ez a gép kiváló ívjellemzőkkel és ívkezdési tulajdonságokkal rendelkezik, ami lehetővé teszi a hegesztési projektek hatékony, gyors és professzionális elvégzését, minimális fröcskölés mellett.
Tökéletes eszköz a kisebb műhelyek, karosszériajavítók vagy a gazdaságok számára. A Powertec® 191C és 231C modellek rendelkeznek a kisebb igénybevételt jelentő építkezési alkalmazásokhoz szükséges teljesítménnyel, de a vékony anyagok hegesztéséhez szükséges flexibilitást is biztosítják, mint a Powertec® 161C modell. A Powertec® 271C egy igazi többfunkciós modell ebben a szériában, amely a vékony anyagok hegesztésére és a kisebb‑közepes igénybevételt jelentő építkezési munkákhoz egyaránt ideális.

Jellemzők:
- Kiemelkedő ívjellemzők, kiváló ívkezdési teljesítménnyel és ívstabilitással.
- Kiváló szabályozhatóság, visszaégés szabályozással, ponthegesztési funkcióval, 2/4 ütem funkcióval (kivéve PT161C) és kiegészítő feszültség beállításokkal.
- Opcionális voltamper-mérő (kivéve PT161C).
- Egyszerű polaritásváltás.
- Professzionális huzalelőtoló rendszer.
- Fel van szerelve Euro csatlakozóval és földelő vezeték szerelvénnyel.