UTP 65 2,0mm Bevonatos elektróda,nehezen hegeszthető acélokhoz

UTP/Fontargen
29.337 Ft (23.100 Ft + ÁFA)
Menny.:kg
29.337 Ft (23.100 Ft + ÁFA)
Menny.:kg

Leírás és Paraméterek

UTP 65

Rutilos bevonatú ausztenites-ferrites különleges elektróda a legjobb hegesztési tulajdonságokkal és magas mechanikai értékekkel.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET: Az UTP 65 különösen alkalmas nehezen hegeszthető acélok kötőhegesztésére, ha a hegesztési varrattal szemben magasak a követelmények. Rendkívül repedésmentes vegyes kötések esetén, mint pl. fekete-fehér kötések, kemény mangánacél ötvözetlen vagy ötvözött acéllal, hideg és meleg munkaacéllal történő kötése, puffer rétegek keményfém ötvözetek alatt és szívós felrakó hegesztések. Fő felhasználási területe: gépek és meghajtó alkatrészek javítása és karbantartása, valamint szerszámok helyreállítása.

HEGESZTÉSI TULAJDONSÁGOK ÉS A HEGESZTÉSI VARRAT KÜLÖNLEGES TULAJDONSÁGAI: Az UTP 65 nagyon jól hegeszthető. Nyugodt és stabil ív, egyenletes és finompikkelyes varratkép, valamint nagyon jó salakeltávolíthatóság, részben önmagától leváló salak jellemzi. Az ausztenites-ferrites hegesztési varrat szilárdsági értékei a legmagasabbak, nagyfokú repedésmentességgel összekötve. Hideg- és meleg keményedő, rozsdamentes.

Vegyi összetétel %-ban:

C: 0,1

Si: 1,0

Mn: 1,0

Cr: 29,0

Ni: 9,0

Fe: maradék