Hegesztőpajzsok széles választékban!

hegesztőpajzshegesztőpajzs azon munkavédelmi eszközök sorába tartozik, ami az arcunkat és a szemeinket. Mint minden munka esetében, a hegesztés során is fontos a biztonság, így érdemes nagy hangsúlyt fektetni a megfelelő hegesztőpajzs kiválasztására. Többféle típus is létezik, melyek webáruházunkban is beszerezhetőek.

Az egyik legnépszerűbb hegesztőpajzs az automata fejpajzs, de a klasszikus fejpajzsokat és a kézi pajzsokat sem szabad elfelejteni. Ezekhez a munkavédelmi eszközökhöz számtalan kiegészítő is megvásárolható, így könnyedén összeállítható a tökéletes védőfelszerelés. Ezek védik meg a hegesztés során az arcunkat, a fejünket, a szemeinket, valamint a testünk egyéb részeit a magas hőmérséklettől, a kicsapódó olvadt fémtől és a fénytől.

hegesztőpajzsok alapvetően három elemből állnak: pajzstestből, szűrőüvegből és előtétüvegből, de természetesen a fejre való rögzítést szolgáló pántokat sem hagyhatjuk ki ebből a felsorolásból. Léteznek műanyag, polikarbonát, illetve üveg pajzstestek is, a hagyományosabb darabok azonban még acéllemezből készültek. A mai, modern változatok között megtalálhatóak az automatikusan sötétedő üveggel ellátott darabok is, amelyek csak a fény hatására sötétednek be, így a hegesztés előtt még természetes fényben látható a megmunkálandó munkadarab. Ezek az úgynevezett automata fejpajzsok, amelyek használata nem csak kényelmes és praktikus, de biztonságos is.

Cégünk számost hegesztőpajzs-típust forgalmaz, így kínálatunkban megtalálhatóak az automata fejpajzsok is, és számos más, a hegesztéssel kapcsolatos terméket is kínálunk webáruházunkban. Minden termékünk kiváló minőségű, ezért, ha munkavédelmi felszerelésre van szüksége, Önnek is érdemes bennünket választania!

Amennyiben minőségi hegesztőpajzsokra van szüksége, tekintse meg választékunkat, majd rendelje meg a megfelelő eszközöket csupán néhány kattintás segítségével! Ha kérdése lenne termékeinkről és szolgáltatásainkról, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén; kollégáink várják megkeresését!

Tartalomhoz tartozó címkék: hegesztőpajzs