Termékek Menü
06-70-573-9848

Lincoln Invertec® 220TPX

Ár:
754.000 Ft (593.701 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Professzionális TIG hegesztőgépek, nehéz körülményekhez

Az Invertec® 170TX, 170TPX és 220TPX TIG és bevont elektródás hegesztőgépek a masszív ipari konstrukciót ötvözik a kiváló ívtulajdonságokkal. Ezek teljes funkciós DC TIG inverterek, amelyek kiváló ívszabályozást és tökéletes ívkezdést biztosítanak bármilyen hegesztési körülmények között. A gépek nem csak TIG hegesztésre vannak tervezve, hanem bevont elektródás hegesztőgépként is használhatók, különféle, népszerű bevont elektródákkal. A hordozható, masszív kialakítás a műhelyben vagy a terepen való használatra egyaránt ideálissá teszi. Az Invertec® 170TX az alapmodell, amely alapvető TIG és bevont elektródás hegesztési funkciókkal rendelkezik. Az Invertec® 170TPX olyan további funkciókkal rendelkezik, mint az impulzus TIG, a 10 memóriahely, és a TIG hegesztési teljesítmény javítását szolgáló TIG ponthegesztés. Az Invertec® 220TPX minden olyan funkciót és előnyt biztosít, mint az Invertec 170TPX modell, ám azonfelül Teljesítménytényező-korrekció (PFC) áramkörrel is rendelkezik, amely lehetővé teszi az AKÁR 220 A TIG hegesztést, egyfázisú, 16 A bemeneti áram mellett. Minden gép motoros generátorral történő használatra van tervezve.

Jellemzők:
- Fejlett inverter technológia a kiváló TIG teljesítményért.
- A teljes funkcionalitású, felhasználóbarát kezelőpanel elrendezés a diagramokkal és a numerikus kijelzővel egyszerűvé teszi az összes hegesztési paraméter beállítását.
- Masszív kialakítás: Az elektromos védelem (IP23), a tokozott PC kártyák és az optimális légáramlás csökkentik a szennyeződések bejutását, hogy a legnehezebb környezeti feltételek mellett is hosszabb legyen a berendezés élettartama.
- A HF és az emeléses TIG ívgyújtás eleget tesz minden követelménynek.
- Tökéletes TIG HF ívkezdés előre beállítható ívkezdési móddal.
- Teljes körű TIG paraméter beállítás Változó frekvenciájú impulzus TIG, ami a hegesztő számára lehetővé teszi, hogy az alkalmazásnak megfelelően állítsa be az ív fókuszát, 10 memóriahely az egyéni hegesztési beállítások számára, és TIG ponthegesztés (170TPX, 220TPX).
- A PFC (Teljesítménytényező-korrekció) előnyei: 30%-kal nagyobb kimeneti áram ugyanakkora bemeneti áram mellett, alkalmas a 115-230V (+15%-10%), egyfázisú áramhoz, alacsony áramfogyasztás, energia megtakarítás, alacsony felharmonikus áram és a hegesztési eljárás során keletkező teljes CO2 kibocsátás csökkentése (220TPX).