Termékek Menü
06-70-573-9848

Lincoln Power Wave S350 dupla inpuls/pulse on-pulse/ hegesztőgép

Ár:
3.937.000 Ft (3.100.000 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Lincoln Power wave 350 pulse

Power Wave ® S350 egy hordozható multifunkcionális különtolós vizhűtéses hegesztőberendezés.

Hegesztési eljerások: Elektródás /mma/ DC TIG/awi/ MIG , impulzus MIG Pulson-on-pulse Mig,és porbeles hegesztésre. Ideális a legkülönbözőbb anyagok beleértve az alumínium , rozsdamentes , és a nikkel. A Power Wave ® kiválóan alkalmas a termelő hegesztő , általános gyártás, az építőipar, valamint a képzés és az oktatás . A kompakt design és stílus alkalmazkodni szinte bármilyen környezetbe . 

Előny Lincoln 
•PowerConnect ™ technológia ( szabadalmaztatás alatt ) - Hegesztési teljesítmény állandó marad az egész bemeneti feszültség tartományban akár 43 %-kal le -60% 
•Tribrid ™ Power Module - Rendkívüli hegesztési teljesítményt az iparág vezető hatalmi tényezője 0,97 és 88 %-os hatásfokkal 250 amper .
•Termelési Monitoring ™ 2 - Track berendezések használata , tárolása hegesztési adatok , és állítsd korlátozza , hogy segítse a hegesztési hatékonysági elemzést .
•IARC ™ digitális Controls - Gyors feldolgozási sebesség kivételes ív stabilitását függetlenül a hegesztési folyamattol. . Ethernet -kapcsolat ma már standard .
•Kompakt és tartós - IP23 minősítettek, hogy kibírjon mostoha körülmények és a maximális hordozhatóság .
Folyamatok 

Terljesitmény:5-350 Amper

Kérjen egyedi ajánlatot ,egyedi összeállítást.